Ben weer verwend door Joyce!! 

Ik kreeg van haar deze heerlijke Scented Envelope Sachet en een Candle Cube!

 

Geuren kleuren mijn dag!! Heb veel verschillende soorten en geuren.Sommige geuren worden op den duur irritant of ze vervagen vrij snel.Deze 2 ruiken echt super lekker! Heb ze al even, maar ze blijven gewoon heerlijk geuren. De sterkte van de geur zwakt niet af gelukkig.


De Citrus Samba is een fris, licht zoete geur. Dit verveelt niet snel.Soms zijn geuren zo opdringerig dat je er hoofdpijn van krijgt.Dat is hier echt niet mee.Betrap mezelf er op dat ik de kaars en sachet vaak pak om even te ruiken.De verpakking is ook heel mooi! Ik hou wel van zo’n vrolijke verpakking! Bovendien is het roze…echt 1 van mijn lievelingskleuren.


De Sachet had ik in de auto gelegd omdat die niet echt fris rook.Dat was wel lachen,iedere keer als er iemand instapte om mee te rijden , hoorde ik ze de geur opsnuiven! Even later vroegen ze dan wat er toch zo heerlijk rook!Dit is echt voor herhaling vatbaar als de kaars opgebrand is en de Sachet geen geur meer afgeeft.

Als geurzakjes hun geur een beetje gaan verliezen leg ik ze in een kledingkast.Dat is een afgesloten ruimte, dus komt de geur goed tot zijn recht, ook als die niet meer zo sterk is.

Advertenties