AliExpress.. Dagelijkse kost tegenwoordig! Daar wordt bij ons erg vaak iets besteld. Webshops..het zelfde laken en pak. Samenwerkingen van Joyce voor haar blog.. De bezorgers van de pakket diensten komen erg vaak bij ons om iets te brengen.Vaak zijn het dezelfde mensen.


Na een poos krijg je een soort band met de bezorgers. Een praatje over het weer, of even kletsen over de drukte op de zaak, Joyce haar blog  of over AliExpress. Onze honden is ook een favoriet onderwerp.

Omdat we blij zijn dat ze komen en omdat ze bijna altijd erg aardig zijn hadden Joyce en ik bedacht om ze een kleinigheidje te geven als ze iets komen bezorgen.


Ik maak altijd een aantal zakjes tegelijk waar hetzelfde in zit. Zijn die op dan maak ik een ander zakje. Deze keer zit er in het tasje: een zakje chips, een mini KitKat, een zakje Winegums en een klein doosje met RedBand snoepjes.De meeste bezorgers blijven al staan wachten tot ze iets krijgen, ze weten het al.Je zou denken…wat kinderachtig.. Een tasje snoepjes! Nou niets is minder waar! Ze zijn er erg blij mee en altijd weer benieuwd wat ze deze keer mee krijgen.1 bezorger bewaart het voor zijn kinderen, hij heeft er 2 dus hij krijgt altijd 2 zakjes mee.

Namens Joyce en mij.. Alle bezorgers bedankt voor jullie komst en leuke contacten!!!

Advertenties