Een poosje terug kreeg ik van Joyce 2 WoodWick geurkaarsen. Het leuke van deze kaarsen is dat ze knetteren tijdens het branden.Wat ruiken de kaarsen heerlijk!


 

Deze kaarsen hebben de geur Warm Wool.Ik vind het echt een geur voor deze tijd van het jaar. Er zit iets kruidigs in, maar niet overdreven. Het geknetter geeft je een gevoel van … heerlijk bij een haardvuur zitten chillen!


Hier kun je de houten lont goed zien. Het aansteken gaat net zo gemakkelijk als bij een katoenen lont.


De verpakking is ook heel mooi.


Er zijn verschillende maten te koop. Van klein tot heel groot. Joyce heeft voor 2 kleinere gekozen omdat ik een tic heb… koop altijd van alle accessoires 2 stuks.Ik heb ze op een zilveren dienblad gezet, waar nog kaneelstokjes,ster anijs en dennenappels op lagen. Vond het wel bij elkaar passen. Ook de kleuren combinatie vond ik erg mooi.

WOODWICK GEURKAARSEN
Geurkaarsen met houten lont. Voor het rustgevende geluid van een knapperend haardvuur en het gezellige comfort van een gloeiende open haard.


Regels voor het perfect branden van jouw WoodWick geurkaars!
* Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, Bij voorkeur zelfs tussen de 3 à 4 uur. Dit voor het meest ideale geur en pool resultaat (poolen: Soja is dan tot aan het glas vloeibaar zonder een vaste ring soja tegen de rand).

* Trim de de houten lont regelmatig. Zorg wel dat de lont altijd 0,5 cm. boven de kaars uitsteekt.

* Hoe trim je een WoodWick lont? Wacht tot de kaars gestold is en tik zachtjes tegen het lontje aan, het lontje zal afbreken. Herhaal dit tot de gewenste lengte bereikt is. Verwijder de restjes.

* Een kaars is gaan tunnelen, dit gebeurt alleen als de kaars niet lang genoeg heeft gebrand. Als dit voorkomt kun je eenvoudig oplossen door de kaars minimaal 3 uur te laten branden, hierdoor gaat de kaars poolen en is het probleem opgelost. Het kan zijn dat het lontje dan kopje onder gaat. Pak dan keuken- of toiletpapier en sop dit in de vloeibare Soja. Hierdoor haal je wat Sojawax uit de kaars en het lontje komt weer boven.

* Plaats de deksel pas weer op de kaars als deze volledig afgekoeld en gestold is.

* Gebruik de deksel van de kaars als onderzettertje zodat de ondergrond niet te heet kan worden.


Rex kwam er ook gezellig bij liggen toen de kaarsen brandden!!

Joyce heeft deze kaarsen gekocht bij:www.huidverzorging-mireille.nl/Webshop

Advertenties